Usuaris registrats

Espai de Ioga - Siri waheIoga per tothom? I tant! Ioga significa unió, relació, fora del trasbals de la vida quotidiana, les classes de Ioga t’ofereixen un espai on explorar el vincle amb tu mateix@. Són moments per sentir, coneixe’t, d’anar a poc a poc per dins, de comunicar i observar. Això és el que es pràctica en aquestes sessions amb un temps de Ioga, una relaxació i una meditació per acabar. Són sessions de 60 o 90 minuts. Es poden realitzar a diferents moments del dia en el marc d'un programa per empreses, centres cívics, grups de dones, joves, escoles... només cal demanar la disponibilitat i calendari.


Vols practicar Ioga al teu municipi, no saps com fer-ho, nosaltres et donem un cop de mà per organitzar un grup. La teva empresa també vol organitzar un grup de Ioga pels seus treballadors, des d'Espais Humans us ajudarem. També es poden organitzar sessions de Ioga  en el marc de trobades diverses tant d'empreses i entitats com qualsevol altre tipus d'esdeveniment.

Ioga Kundalini - Ioga per embaraçades - Ioga post-part - Ioga terapèutic

Quins són els beneficis? Les classes de Ioga t’ofereixen l’oportunitat de millorar la teva força i flexibilitat físiques. Es treballa tot el cos posant especial èmfàsis a l’esquena, l’abdomen les cames i el sól pèlvia. A més el Ioga també aporta beneficis a nivell psicològic i emocional, doncs a través del control de la respiració i la meditació s’afavoreix la relaxació, el descans i a la connexió amb el nostre espai interior.
Amb la pràctica continuada dels nostres programes es poden obtenir els següents beneficis:

Recàrrega d'energia i vitalitat
Alleujament de símptomes com l'ansietat, fatiga i insomni
Alleujament de tensió i dolor al cos
Enfortiment del sistema immunitari prevenint malalties
Major control de la ment i del nostre cos
Millora de l’ humor i de l'estat d'ànim
Focus en el present: ajuda a concentrar-se, a tenir una millor coordinació i memòria

Invertir en els nostres tallers és una manera de millorar el benestar de l'organització i dels col·laboradors contribuint al rendiment. Alguns beneficis per a l'empresa:

Contribueix a la millora de la salut dels empleats i conseqüentment, pot ajudar en la reducció dels costos relacionats amb l'absentisme laboral produït per aquesta causa.
Major relaxació i concentració optimitzant el temps en els processos.
Ajuda a tenir un major autocontrol de les emocions. Un empleat relaxat té una comunicació més assertiva i menys agressiva. Actituds positives, fomenten la creativitat.
Si els comandaments Directius estan més relaxats: és més fàcil prendre decisions estratègiques.
Si les persones d'un equip veuen el seu líder relaxat i confiat, elles també se sentiran més segures. Conseqüència: millor relació amb els equips de treball.

Si sou un grup i voleu fer ioga poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Si el que vols és un treball individualitzat a casa teva consulta les nostres tarifes de ioga terapèutic personalitzat, aquí podrás treballar aquells aspectes particulars que més et poden interessar, des de relaxació, flexibilitat, meditacions específiques...  Posa't en contacte amb nosaltres i trobarem les sessions més adients a la teva demanda.

info@espaishumans.com

Veure preus dels nostres serveis

Contacta amb nosaltres per més informació