Usuaris registrats

Atenció psicològica presencialEls serveis d'atenció psicològica individual d'Espais Humans volen donar resposta, d'una manera totalment confidencial, a totes aquelles persones interessades en aspectes relacionats amb la seva psicologia, com ara la seva forma de relacionar-se amb un mateix, amb els altres i amb el seu entorn, tant per infants, joves com per adults. Les alternatives que la nostra entitat ofereix engloben des de consultes d'orientació a sessions de tractament i seguiment.

Demana informació sense compromís: 
info@espaishumans.com - Tel. 606920689Els serveis d'atenció psicològica individual també permeten combinar consultes en línia amb consultes presencials, tot i que, si escau, les consultes poden realitzar-se de manera exclusivament presencial. A l'hora de decidir el tipus de consulta adient per a cada persona es tindran en compte les necessitats de l'usuari i la valoració dels nostres professionals.

De ben segur que alguna vegada tots hem patit un malestar psicològic o emocional que ens ha provocat estats de fatiga, inseguretat, insatisfacció, tensions, nerviosisme, o d'altres estats emocionals no desitjats. Un malestar d'aquest tipus, en cas que sigui continuat, pot afectar negativament les nostres relacions amb els altres, les nostres motivacions i expectatives i els diferents àmbits de la nostra vida. És en aquest cas quan el suport d'un professional pot ser de gran utilitat. Des del servei d'atenció psicològica en línia, us oferim la possibilitat de plantejar els vostres dubtes o preocupacions a qualsevol hora del dia; pactar amb un terapeuta els horaris d'atenció que més us interessin; i comunicar-vos per la via que més us agradi: correu electrònic, xat, fòrum o conferència de veu. A partir dels diferents serveis que oferim, intentarem adequar-nos a la vostra demanda i us aconsellarem allò que més s'avingui a les vostres necessitats.

Així doncs, si esteu preocupats per alguna raó (família, amics, parella, feina...) poseu-vos en contacte amb nosaltres i mirarem de trobar solucions de manera conjunta.

Els preus poden variar segons la modalitat de consulta però fonamentalment com a consultes online els preus són de 40 euros per videoconferència, presencial 55 euros, els espais terapèutic online dependrà de la seva temporalitat. Demana informació i adecua el servei a les teves necessitats.

Veure preus dels nostres serveis

Contacta amb nosaltres per més informació