Usuaris registrats

Coaching amb PNLAra també pots gaudir de l’oportunitat de fer canvis personals a través de la Programació Neurolingüística i en el marc del Coaching. Aquestes eines van adreçades a aquelles persones interessades en realitzar canvis personals cap a una direcció determinada (aconseguir certs objectius personals) i en el procés millorar el seu benestar i qualitat de vida. Amb la idea de generar nous comportaments i hàbits, adquirir noves creences...que ens permetin gaudir de la vida des de noves perspectives i generar més possibilitats.
Les nostres modalitats de Coaching són de forma presencial i via skype.


Tenint en compte que el Coaching és un procés on un Coach facilita i acompanya a una persona en un procés de canvi, la PNL són les eines i tècniques de les quals disposa el Coach (en el nostre cas) per poder acompanyar en aquest procés. Un procés enfocat a la millora i desenvolupament personal.

A vegades ens trobem en moments de crisis personal o en un moment que volem generar canvis malgrat no sapiguem potser la direcció i un coach pot afavorir aquest procés.

En Coaching diem que qui és expert en la persona és la persona mateixa, el Coach és expert en acompanyar. La persona és completa i plena de recursos per ella mateixa. El Coach només facilita treure el propi potencial, que la persona torni a connectar amb ella mateixa, el que sen i vol.

Per poder entendre una mica més la figura del Coach i el Coaching aquí us deixem una història del pare de la Hipnosis en Milton Erickson:

Cuando era muy joven se encontró un caballo perdido en la granja de sus padres. El animal no tenía ningún signo que pudiera identificarlo. Erickson se propuso devolvérselo a sus dueños, para ello lo montó y lo mantuvo en el camino que por allí pasaba. Dejó que el caballo decidiera dónde ir, interviniendo sólo cuando este se apartaba del camino para deambular por los prados adyacentes.

Finalmente llegó con el caballo hasta la granja de un vecino, a varios kilómetros de la suya. El dueño de la casa le preguntó: ¿Cómo supiste que ese caballo era nuestro?

Erickson le respondió: “Yo no lo supe…el caballo lo sabía”

Entre Coach i Coachee es pot pactar nombre de sessions, periodicitat..i establir si cal alguns acords pel treball conjunt. Les sessions es realitzen de manera individual i presencial, actualment a Girona, Banyoles i Figueres o també via skype.
Veure preus dels nostres serveis

Contacta amb nosaltres per més informació