Usuaris registrats

Teràpia de parellaExisteixen dificultats amb la parella, sembla que cada cop les coses es posen més difícils. No saps com fer-hi front? Possiblement demanar ajuda psicològica per la parella és una possibilitat per començar a veure amb més claretat que està passant. Moltes vegades tant immersos en els problemes del dia a dia, un no acaba de veure amb claretat l'arrel de tot plegat. Val la pena parlar-ho una mica i plantejar-se conjuntament aquest treball. 

Demana informació sense compromís:
info@espaishumans.com - Tel. 606920689


A través de la teràpia de parella, els membres de la parella es comprometen a un treball individual en relació a un mateix i vers la parella amb la intenció de treballar aspectes relacionats amb la solució de possibles conflictes o dificultats.  Així doncs, partint del compromís en la millora de la relació, es treballarà per una millora en l’escolta, en el diàleg i la comunicació interpersonal. Tot orientat a millorar els acords que varem plantejar en algun altre moment, revisar el vells, per contruir junts, revisar els projectes de la parella i els personals…
Prendre consciència de les coses que estem fent junts perquè les coses no estiguin funcionant com ens agradaria. Adonar-nos que la responsabilitat és compartida en que està passant.
Aprendre a expressar les nostres necessitats de manera clara. Aprendre que l’altra és algú diferent a nosaltres i que, per tant, les seves necessitats són diferents. Aprendre a comunicar d’una manera més important en què els missatges que li enviem la nostra parella siguin més clars.En aconseguir una millor comunicació, tinguem més la possibilitat que l’altre estigui disposat a ajudar-nos.A canviar les exigències cap a la nostra parella per peticions.A modificar el sentir obligats a donar alguna cosa en la relació a fer-ho com un regal a la persona que estimem perquè és important per a ell o per a ella i l’ajudarà a curar ferides o cobrir necessitats molt antigues.A canviar la percepció que la parella és una lluita de poder i veure la nostra relació com una possibilitat de col · laborar junts per ser feliços.A adonar-nos que en la relació es conjunten dues individualitats i una tercera entitat, la relació, i per tant cal atendre tres tipus de necessitats diferents, la de cada un i les necessitats de la parella en si, que són molt diferents a les individuals.
Les sessions de parella tenen una durada de 75 min amb una freqüència setmanal o quinzenal.


Veure preus dels nostres serveis

Contacta amb nosaltres per més informació