Usuaris registrats

EnllaçosAsociació El trampolí
Espais Humans col·labora amb el Trampolí des de fa ja alguns anys, donant suport a totes les seves iniciatives pel suport, atenció i millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat psíquica. Des d'Espais Humans pensem que treballar conjuntament i col·laborar amb entitats d'aquesta qualitat és un indicador clar de la sensibilitat de la nostra societat vers els drets humans. El nostre compromís és contribuir doncs a la millora de la visibilització i normalització de les persones amb discapacitat psíquica, aprenent conjuntament per avançar per una societat més justa.


L'art de viure
La Carme Tuset col.labora amb Espais Humans realitzant tallers enfocats en la millora i desenvolupament d'arees de la vida personal en els quals es tinguin dificultats i es vulgui millorar.


Mundo Tueris
Llibreria especialitzada en maternitat i crianza.
Espai Salut
Al centre de teràpies naturals: Espai Salut, situat a Salt, hi col.laborem fent tallers grupals relacionats en l'àmbit de la salut i millora personal.


Marta Expósito
A la consulta de la dietista i nutricionista Marta Expósito hi col.laborem fent tallers de millora i creixement personal, a vegades relacionats amb la salut i l'alimentació d'altres en aconseguir més benestar personal.


World Prem
WORLD PREM és una Organització No Governamental independent i sense ànim de lucre l'objectiu principal és apropar els beneficis de la pràctica del Ioga a persones sense recursos i col · lectius en risc d'exclusió social. La nostra missió és utilitzar el ioga per inspirar i promoure un activisme i consum conscients que senten les bases d'una societat compromesa amb canviar el món a través del canvi individual. Espais Humans troba aquesta proposta molt inspiradora i li dona suport a través de la seva difusió.


Omshanti Ioga


Revista Kalma Ioga