Usuaris registrats

Equip

Espais Humans compta amb un equip pluridisciplinari per dur a terme les seves diferents actuacions i projectes en tot tipus d'àmbit: des de la psicologia en línia individual i col·lectiva fins a la intervenció social i comunitària, la formació i la cooperació. Així doncs, els nostres col·laboradors, participants o usuaris poden ser persones individuals però també entitats públiques i privades o col·lectius de persones interessades en els nostres serveis.

La voluntat de la nostra entitat és treballar en benefici de les persones i les comunitats.

La filosofia de treball d’Espais Humans pretén ésser creativa i integradora, tot defugint clixés.

Com a equip, volem anar més enllà de plantejaments i perspectives individuals, tot treballant des del consens i de forma col·legiada en tants àmbits d’actuació com ens sigui possible.


Antoni Rocha López - Psicòleg

Psicòleg i sociòleg

Psicòleg col·legiat núm. 15874, Sociòleg, Màster en PNL, Postgrau en intervenció educativa amb menors, curs de postgrau d'atenció a la mort i el dol. Certificat internacional IDM en Adult development, las etapas socio-emocionales - Coaching para el desenvolupament. Amplia experiència en intervenció social i comunitàri. Profesor de Kundalini Yoga amb títul certificat per la Asociación Internacional Prem i la European Yoga Alliance.
També pots visitar la web www.antonirocha.com

Judit Padrès Noguer - PNL Coach

secció formació i psicopedagogia

Educadora social, Máster amb PNL, Máster de Coaching amb PNL i certificada en Coaching Wingwave per l'Institut Gestalt de Barcelona.
Experiència en el treball amb infància en risc social, persones amb discapacitats físiques i intel.lectual i en tallers d'estimulació cognitiva per adults que pateixen demències.
Actualment acompanyant a adults en processos de canvi personal des del Coaching, la PNL i el Coaching Wingwave de forma individual i grupal (a través de tallers  de comunicació, relaxació, de contacte amb les propies emocions..).

Laura Hom Mulà - Antropologa

Secció Cooperació

Antropòloga i educadora social
Àmplia experiència en treball amb adolescents i investigació.

Laura Rota - Antropologa i infermera

Infermera i Antropòloga
Experiència en àmbit de salut comunitaria i investigació

Neus Oriol

Ha realitzat nombrosos treballs d'il·lustració en diferents àmbits educatius i socials.

Salima Kallouche - Agent d'acollida

Em dic Salima Kallouche, sóc d’origen magrebí concretament d’Algeria. Vaig arribar a Catalunya a l’any 2000 i porto 12 anys vivint a Platja d’Aro.

Vaig començar a treballar com a mediadora intercultuiral a l’any 2005 a l’hospital de Palamós fins el 2010. Al 2008 vaig fer de mediadora comunitaria a l’àmbit Sanitari, era el fruït del curs de formació que vaig realitzar al Departamento de Salut de Girona .

Al 2010, el Consell Comarcal Del Baix Empordà em Va contractar com a Agent d’Acollida d’alguns municipis del Baix Emporda: Platja d’Aro- Plafrugell- Calonge – Ullà i Santa Cristina d’Aro. Actualment formo part de l'equip d'acció comunitària d'Espais Humans.


David Rubio

Informàtic de l'entitat i gestor de recursos.