Usuaris registrats

Equip

Espais Humans compta amb un equip pluridisciplinari per dur a terme les seves diferents actuacions i projectes en tot tipus d'àmbit: des de la psicologia en línia individual i col·lectiva fins a la intervenció social i comunitària, la formació i la cooperació. Així doncs, els nostres col·laboradors, participants o usuaris poden ser persones individuals però també entitats públiques i privades o col·lectius de persones interessades en els nostres serveis.

La voluntat de la nostra entitat és treballar en benefici de les persones i les comunitats.

La filosofia de treball d’Espais Humans pretén ésser creativa i integradora, tot defugint clixés.

Com a equip, volem anar més enllà de plantejaments i perspectives individuals, tot treballant des del consens i de forma col·legiada en tants àmbits d’actuació com ens sigui possible.


Antoni Rocha López - Psicòleg

Psicòleg i sociòleg

Psicòleg col·legiat núm. 15874, Sociòleg, Màster en PNL, Postgrau en intervenció educativa amb menors, curs de postgrau d'atenció a la mort i el dol. Certificat internacional IDM en Adult development, las etapas socio-emocionales - Coaching para el desenvolupament. Amplia experiència en intervenció social i comunitàri. Profesor de Kundalini Yoga amb títul certificat per la Asociación Internacional Prem i la European Yoga Alliance.
També pots visitar la web www.antonirocha.com